Header_laptop met tekst

Beleidsverklaring

ITSN is een aanbieder van ICT-diensten in de regio Zuidoost-Nederland en is gevestigd in de Innovatoren in Venlo. Door de juiste inzet van technologie, diensten en de kennis van de medewerkers, zorgt ITSN voor een optimale en betrouwbare ICT-omgeving voor haar klanten. ITSN heeft een ruim portfolio bestaande uit diverse Clouddiensten (o.a. Office365, IAAS), leveren van hardware- en software, security- en beheer diensten.

ITSN staat voor puur, passie en plezier. We zijn een open en eerlijke organisatie, waar medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Onze medewerkers zijn betrokken en klantgericht; we werken samen om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren.

Kwaliteit en informatiebeveiliging is voor ITSN belangrijk. Zowel in de keuze voor de producten en diensten als voor de inrichting van onze organisatie. Hierbij kijken we ook naar industrie standaarden zoals Prince2 (voor projectuitvoering), ITIL (voor beheer). ITSN is ISO27.001 gecertificeerd (Informatiebeveiliging).

Het portfolio van ITSN bestaat uit meerdere diensten waardoor we altijd de best mogelijke oplossing kunnen bieden. Door de juiste inzet van deze diensten en bovendien de kennis van onze medewerkers, zorgen we ervoor dat elke ICT omgeving optimaal beschikbaar en veilig te gebruiken is. Deze diensten zijn onderverdeeld in:

  • Workspace
  • Security
  • Cloud Ready
  • Cloud diensten
  • Office 365
  • Beheer

De informatiebeveiliging richt zich op de volgende drie aspecten van de informatievoorziening:

  • beschikbaarheid, de informatie moet op de gewenste momenten beschikbaar zijn.
  • integriteit, de informatie moet juist en volledig zijn en de informatiesystemen moeten juiste en volledige informatie opslaan en verwerken.
  • vertrouwelijkheid, de informatie moet alleen toegankelijk zijn voor degene die hiervoor bevoegd is.

Het managementsysteem van ITSN is opgebouwd op basis van de ISO 27001 norm en voldoet aan de gestelde eisen van deze norm. Het managementsysteem is erop ingericht om de Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid ten aanzien van de dienstverlening van de organisatie te waarborgen en continu te optimaliseren. Daarin is een belangrijk uitgangspunt het voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de AVG (Privacywetgeving). ITSN is continu met de klant in contact om op ook de klant bewust te maken van het belang van informatiebeveiliging in de dagelijkse operatie van de organisatie.

1 februari 2019

Eric Drossaert, CEO.

Beleidsverklaring

Meer info? Neem contact op met Eric Drossaert