Header_inthecloud

Cloud Ready

De mogelijkheden voor werken in de Cloud zijn zeer divers en het aanbod in de markt van Cloud-oplossingen is groot. Alvorens te bekijken welke Cloud-oplossingen het beste passen bij een organisatie, inventariseren wij eerst wat de organisatie nodig heeft en wat er mogelijk is. We starten hierbij met een advies ten aanzien van het inbedden van Cloud in uw IT-strategie en het Cloud Ready maken van uw ICT-landschap. Dit kan betrekking hebben op de infrastructuur, kantoorautomatisering, back-up, disaster recovery, antivirus, anti-spam, security en Multifactor authenticatie.

Passend bij elke organisatie

Nadat de analyse gedaan is, adviseren we welke Cloud diensten het beste bij uw organisatie passen. In het advies werken we vanuit de risico’s, de benodigde functionaliteit en het kosten/ batenprofiel de verschillende scenario’s uit. Deze vertalen we vervolgens naar een roadmap en een ICT-architectuur.

Nadat de verschillende fasen doorlopen zijn, is uw organisatie Cloud Ready. We bieden diverse Clouddiensten en adviseren u ook hier bij het maken van de juiste keuze.

 

afb-cloud-ready-1

Een overzicht van de Cloud oplossingen die wij aanbieden zijn

icon_cloud-ready_inzicht

Inzicht Cloud-oplossingen

Inzicht in mogelijkheden en risico’s van mogelijke Cloud-oplossingen

icon_cloud-ready_realiseren

Doorrekenen Cloud scenario’s

Doorrekenen van de Cloud scenario’s als basis voor een strategische keuze

icon_cloud-ready_strategie

Realiseren Cloud ICT strategie

Realiseren van de implementatie van de Cloud gebaseerde ICT strategie voor en in uw organisatie

Contact opnemen 

Meer info? Neem contact op met het Sales team