Header_abstract data

Office365

We hebben als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) al veel implementaties van Office365 gerealiseerd. Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring ten aanzien van dit product. De ervaring heeft ITSN geborgd in een bewezen aanpak en methodiek om voor organisaties Exchange Online (mail), SharePoint Online (bestandsdeling), Skype for Business, OneDrive, Office WebApps en de volwaardige Office installaties uit te voeren.

Welke technologische oplossingen passen bij jou?

Jouw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ITSN stelt iedere medewerker en organisatie in staat meer te bereiken met ICT. Maar hoe bepaal jij welke technologische oplossingen het beste bij jouw organisatie passen?

Inspiratiesessie Office 365

De inspiratiesessie Office 365 biedt uitkomst. Het is de beste manier om te leren over de tools van Microsoft onder leiding van een professionele facilitator. Geen demonstratie, maar zelf aan de knoppen zitten van de Microsoft Surface Pro en ervaar het gemak van de allerlaatste Microsoft oplossingen. Check onze event-kalender voor de beschikbare data.

Adoptie Office 365

Medewerkers vinden het lastig om op een andere manier te werken dan dat zij gewend zijn. Vaak is niet meteen duidelijk wat het voordeel van dit nieuwe werken is en komen medewerkers maar langzaam op gang. Een goede implementatie en adoptie aanpak is daarom van cruciaal belang om het succes te vergroten. Zowel in het voortraject, maar ook als de oplossing live is.

office365

Onze diensten 

icon_office365_migratie

Migratie

Migratie strategie naar Office 365

icon_office365_implementatie

Implementatie

Implementatie & adoptie van Office 365

icon_office365_servicedesk

Servicedesk

Servicedesk organisatie met directe ingang bij de Microsoft support organisatie

Meer info? Neem contact op met het Sales team