ITSN CIE Sessie (Inspiratieworkshop Office 365)

Cie jij de businesswaarde van de techniek?

De ITSN Customer Immersion Experience (CIE) is een unieke mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen met de nieuwste Microsoft technologieën.

Wat je kunt verwachten van een CIE - Office 365 Inspiratiesessie?

Tijdens deze CIE-sessie ervaar je de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Office 365 is hierbij natuurlijk een hoofdrolspeler. Deze oplossingen helpt jouw organisatie en medewerkers meer te kunnen doen in minder tijd. Je moet hierbij denken aan diverse scenario’s zoals slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen) werken aan documenten. In deze sessie ervaar je het nieuwste op het gebied van enterprise social en documentbeheer.

Een CIE is geen presentatie. Onze collega Koen van Valderen geeft geen uitgebreide demonstratie, maar laat je zelf aan de knoppen zitten van de nieuwste devices waardoor je direct alle functionaliteiten ervaart. Tijdens iedere sessie is er plek voor max. 6-8 personen en is bestemd voor IT- en business stakeholders. Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar jouw organisatie weer op kan inspelen. Na afloop van deze inspirerende sessie weet je welke scenario’s jouw behoefte zou kunnen invullen en welke Microsoft-oplossingen hierbij passen.

Een CIE bieden wij kosteloos aan en geheel vrijblijvend. ITSN organiseert deze maandelijks.

Terug naar overzicht

1

Meld je aan voor ITSN CIE Sessie (Inspiratieworkshop Office 365)