Webinar | Je bedrijfsdata is veilig met Umbrella | Donderdag 9 juli

Kritische bedrijfsdata altijd en overal beveiligd

In deze coronatijd, waarin we veelal vanuit huis werkzaam zijn, zien we een forse toename van de vraag naar een volledig uitgeruste thuiswerkplek. Een werkplek die je toegang geeft tot alle benodigde tools, al je documenten en waarbij je effectief kunt samenwerken met je collega's. De huidige manier van werken vraagt om een geavanceerde aanpak met de juiste techniek, die te allen tijden een veilige omgeving garandeert. Met Umbrella als beveiligingsplatform zorg je ervoor dat dit goed geregeld is en je geen zorgen meer hebt over kritische bedrijfsdata.

Met deze 'nieuwe' manier van werken neemt namelijk ook de complexiteit van security-omgevingen in hoog tempo toe, doordat steeds meer producten aan de omgeving worden toegevoegd. Deze producten zijn vaak moeilijk te beheren en integratie met andere oplossingen is niet altijd mogelijk. Umbrella is het beveiligingsplatform dat de eerste lijn van verdediging biedt tegen bedreigingen op het internet, waar de gebruikers binnen je organisatie zich ook bevinden. De dienst wordt geleverd vanuit de Cloud en is daarmee de makkelijkste en snelste manier om al je medewerkers te beschermen, zowel binnen als buiten je netwerk. Umbrella betekent: beveiliging vóórdat bedreigingen je netwerk bereiken, meer flexibiliteit in gebruikers, transparantie en consistente handhaving.

Webinar Umbrella - Donderdag 9 juli

Op donderdag 9 juli, van 13.00u tot 14.00u, organiseert ITSN samen met Cisco een webinar over Umbrella. Tijdens het webinar gaan we je meer inzicht te geven in de veiligheid van je netwerk. We laten je zien hoe netwerkbeveiliging werkt en laten je zien waarom Umbrella onmisbaar is wanneer het gaat om de veiligheid van je data.
De spreker vanuit Cisco is Jeroen Melis (Partner Security Sales Specialist).

We sluiten het webinar af met een leuke quiz en uiteraard mooie prijzen.

Aanmelden

Zeker weten dat je medewerkers veilig werken en dat al je bedrijfsdata veilig is?
Meld je dan onderstaand direct aan!

Terug naar overzicht

1

Meld je aan voor Webinar | Je bedrijfsdata is veilig met Umbrella | Donderdag 9 juli