Medewerkers ITSN zijn Microsoft Partner CIE facilitators

Koen van Valderen en Michel Dings hebben de training 'Facilitairen van Microsoft Customer Immersion Experience (CIE)' succesvol doorlopen. Het doel van deze training is dat ITSN nu twee trainers heeft die zélf CIE’s mogen faciliteren. Microsoft faciliteert dergelijke CIE sessies op hun eigen kantoor in Amsterdam, maar ITSN mag deze sessies vanaf nu in eigen huis facilitairen. Doordat ze de training met goed resultaat hebben afgerond, zijn zij in de posititie om als eerste updates te krijgen van alle nieuwe ontwikkelingen over Office 365.

Er wordt maandelijks een CIE sessie bij ITSN georganiseerd waarop jij als bedrijf kan inschrijven. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid een dedicated in-house CIE te organiseren.

Wat je kunt verwachten van een CIE - Office 365 Inspiratiesessie?

Tijdens deze CIE-sessie ervaar je de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Office 365 is hierbij natuurlijk een hoofdrolspeler. Deze oplossingen helpt jouw organisatie en medewerkers meer te kunnen doen in minder tijd. Je moet hierbij denken aan diverse scenario’s zoals slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen) werken aan documenten. Check voor meer informatie onze event-pagina.