Hands On Group en ITSN bundelen krachten

IT Services Nederland (ITSN) uit Venlo sluit zich aan bij de Hands On Group. Hands On nam eerder de bedrijven Optimatic (2017) en Compello (2019) over. Met het toevoegen van ITSN aan de groep is een IT dienstverlener, met landelijke dekking, gerealiseerd met een groep van ongeveer 120 FTE en ruim € 23 miljoen euro omzet. De acquisitie draagt bij aan de groeistrategie van zowel Hands On als ITSN.

Eric Drossaert, directeur ITSN, treedt met een belang in ITSN toe tot het directieoverleg van de Hands On Group, met daarin Piet Beers (directeur van Hands On in Weesp) en Marcel Langevoort (directeur van Compello in Zwolle).

René van Klaveren, Directeur Hands On: “Dit is een grote stap voorwaarts voor onze klanten. We zorgen enerzijds voor directe toegang tot complexe ICT-kennis van onze consultants en anderzijds realiseren we klantvoordeel door onze backofficeprocessen efficiënter te maken.”

Eric Drossaert, Directeur ITSN: “Met de aansluiting op Hands On Group geven we invulling aan onze strategie en leggen we een stevige basis om de gewenste groei te verwezenlijken. Door deze krachtenbundeling is het mogelijk om onze klanten nog optimaler te kunnen bedienen.”

Over Hands On

De Hands On Group bestaat uit een drietal ICT-bedrijven en is reeds 24 jaar actief. Met haar zesvoudige Microsoft-partnership is Hands On dé partij voor het leveren van Microsoft-werkplekken, compleet met hardware en software. Ook ondersteunt Hands On organisaties bij het bedenken én realiseren van IT-meerjarenvisies en het beheren van IT-omgevingen. Hands on bedient klanten in onder andere het onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening en productie.

Over ITSN

ITSN is een aanbieder van ICT-diensten in de regio Zuidoost-Nederland gevestigd in de Innovatoren in Venlo. Door de juiste inzet van technologie, diensten en de kennis van de medewerkers, zorgt ITSN voor een optimale en betrouwbare ICT-omgeving voor haar klanten. ITSN heeft een ruim portfolio bestaande uit diverse Clouddiensten (o.a. Office365, IAAS), leveren van hardware en software, security- en beheer diensten.

Meer informatie

IT Services Nederland B.V.
Eric Drossaert
Sint Jansweg 15, 5928 RC Venlo
T: 088 – 811 11 11
E: e.drossaert@itsn.nl
W: www.itsn.nl

Hands on, Information Management B.V.
René van Klaveren
Nesland 5, 1382 MZ Weesp
T: 088 - 1810100
E: info@handson.nl
W: www.handson.nl