ITSN geselecteerd als HP Select Partner

Tech Data en ITSN gaan samen met een aantal andere geselecteerde HP partners, die op dit moment buiten de voordelen vallen van het Partner Programma van HP, een intensievere samenwerking aan. Tech Data heeft hiervoor een Select Programma opgericht. Door met deze selecte groep partners intensief samen te werken kan Tech Data onder andere kennis verhogen, verkoopkansen vergroten en is de stap naar een certificering door HP een stuk dichterbij.

Het initiatief voor het Select Programma is voortgekomen uit een zorgvuldige inventarisatie naar de wensen van de partners van Tech Data. De voordelen van het Select programma bestaan onder andere uit een vast HP contactpersoon bij Tech Data en toegang tot de HP Select Academie. Deze Academie organiseert speciale trainingen en workshops die zowel persoonlijk als via webinars zijn te volgen. De trainingen zijn vooral gericht op het vergroten van productkennis en biedt daarmee concurrentievoordeel voor de deelnemende partners. De verkoop- en marketingworkshops zijn praktisch van opzet en voor iedere medewerker van de geselecteerde HP reseller toegankelijk.

Barbara Voorbij, Field Sales Executive bij Tech Data, kwam gisteren onweerstaanbaar lekker gebak brengen om dit te vieren. Naast haar op de foto Martijn Baltussen en Jean-Pierre Geeraths van ITSN.

Terug naar overzicht

1