ITSN implementeert nieuwe centrale ICT infrastructuur Scheuten Glas

Scheuten behoort tot de top 5 van onafhankelijke glasbedrijven in Europa en ondersteunt zijn klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten. Vanuit een eigen netwerk van regionale productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Duitsland levert de glasexpert betrouwbaar en snel glasproducten met thermische en geluidsisolatie, brand-, zon- en warmtewering, letsel- en inbraakveiligheid en design aan de (inter)nationale bouwwereld.

ITSN beheert al 7 jaar de centrale ICT infrastructuur van Scheuten. ITSN heeft nu de opdracht gekregen om de centrale ICT infrastructuur te vernieuwen op basis van de nieuwste technologie van HP, NetApp en Cisco en deze qua capaciteit en beschikbaarheid weer geschikt te maken voor de groei van de organisatie de komende jaren. Vervolgens heeft Scheuten ook de beheer overeenkomst weer met 3 jaar verlengd.

Op de foto ondertekenen de heer Patrick Coumans, CFO - Scheuten Glas (rechts) en Hans Hendrikx - directie van ITSN (links) de overeenkomst.

Terug naar overzicht

1