ITSN een Citrix kennishuis

ITSN is met haar kantoren in Venlo en Eindhoven dé kennispartner in Zuid Oost Nederland. Wij stellen medewerkers en organisaties in staat meer te bereiken met ICT, dat is onze missie. IaaS, Azure, Hybride, Lifecycle-management, Provisioning Services, mobile device management is de taal die wij spreken.

Bij ITSN kun je terecht voor op Citrix gebaseerde Workspace diensten, implementaties en migraties van Citrix XenApp/XenDesktop omgevingen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het opleveren en beheren van op Citrix gebaseerde oplossingen.

Met dé specialisten leveren wij dé applicatievirtualisatie oplossing die u helpt bij het optimaliseren van productiviteit met universele toegang tot virtuele apps, desktops en data vanaf elk device.

Citrix biedt een complete oplossing voor virtuele apps en desktops waarmee u al uw ICT-behoeften kunt invullen met één platform. Geef medewerkers de vrijheid om vanaf elke locatie te werken terwijl u de IT-kosten beheersbaar houdt. U kunt Windows-, Linux-, web-, SaaS-applicaties en volwaardige virtuele desktops aanbieden aan medewerkers met elk device en op elke locatie.


Virtuele Desktops Offline/Online

Citrix DesktopPlayer breidt de voordelen van XenDesktop uit naar BRING Your Own oplossingen en zakelijke laptopgebruikers. Het is nu mogelijk om virtuele Windows-desktops te gebruiken op Windows- of Mac-devices, zowel on- als offline en zelfs over een langzame of haperende internetverbinding.

De type 2-clienthypervisor heeft functionaliteit voor gecentraliseerd beheer, zoals zero-touch provisioning, one-to-many patching en rol gebaseerd policybeheer voor uitgebreide IT-controle.

DesktopPlayer voor Windows en Mac beveiligt virtuele computers en vermindert het risico op dataverlies voor mobiele gebruikers. Er zijn diverse mogelijkheden om op basis van policy ’s bijvoorbeeld apparaten tijd-gestuurd onbruikbaar te maken, gebruiksrechten automatisch in te trekken en het apparaat op afstand te wissen. Met deze mogelijkheden blijft gevoelige informatie binnen de virtuele desktop veilig, zelfs wanneer het device kwijtraakt of wordt gestolen.


Mobile Device Management

XenMobile biedt Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM), Mobile Content Management (MCM), een secure netwerkgateway en zakelijke mobiele productiviteitsapps in één complete oplossing. XenMobile verbetert de gebruikerservaring op privé devices (BYO) of devices van de werkgever, zonder afbreuk te doen aan de security.


Virtualisatie van Skype for Business

Meer dan 100 miljoen mensen gebruiken Skype for Business om te communiceren op het werk. Volgens Microsoft is 79% van de zakelijke klanten in de Verenigde Staten van plan om Skype for Business te gaan gebruiken (of doet dat al) voor telefonie. Drie van de vier Citrix-klanten die met Unified Communication werken hebben gekozen voor Skype for Business.

Zonder de juiste aandacht en optimalisatie kunnen gebruikers van virtuele apps en desktops niet optimaal gebruik maken van spraak en video binnen Microsoft Skype for Business.

Gelukkig heeft Citrix de oplossing. XenApp en XenDesktop bevatten het HDX RealTime Optimization Pack, dat in samenwerking met Microsoft is ontwikkeld en door Microsoft wordt aanbevolen. Daarmee kunt u Skype for Business aanbieden als gevirtualiseerde applicatie of binnen een gevirtualiseerde desktop, met dezelfde performance als een lokale installatie.


Applicatiebeheer vereenvoudigen

XenApp en XenDesktop bevatten Citrix AppDNA als technologie voor applicatiemigratie en -beheer. De IT-afdeling kan AppDNA gebruiken om applicaties in kaart te brengen, te automatiseren, te modelleren en te beheren met het oog op een snellere migratie, eenvoudigere applicatievirtualisatie en een perfect gestroomlijnd applicatiebeheer.

AppDNA versnelt de implementatie van applicaties. AppDNA maakt duidelijk of applicaties compatibel zijn met de nieuwe of gemigreerde omgeving, waardoor de implementatie voorspelbaar en betrouwbaar verloopt.

Het applicatiebeheer dat AppDNA mogelijk maakt, ondersteunt de voortdurende evolutie van applicaties na de initiële implementatie. De software helpt u de juiste beslissingen te nemen bij het invoeren van nieuwe applicaties, patches en servicepacks. Geavanceerde tests brengen applicatieproblemen aan het licht en u modelleert uw applicaties zo dat u altijd de best gebruikerservaring realiseert.

Terug naar overzicht

1