Uitnodiging voor jaarlijks ITSN klant-event

Wij nodigen u graag uit voor ons jaarlijks terugkerend klant-event op donderdag 29 juni 2017 met als thema ‘Security’. Vanaf 15.30 uur ontvangen wij u graag voor ‘A Movie & Meal’.

‘Zero Days; the movie’

De film ‘Zero Days’ is 30 maart jongstleden in Amsterdam in première gegaan. ITSN heeft deze film naar Venlo kunnen halen en is trots om te melden dat deze voor ons op 29 juni in het filmtheater ‘De Nieuwe Scene’ in Venlo in première gaat.

In ‘Zero Days’ gaat documentairemaker Alex Gibney op zoek naar de hackers die enkele jaren geleden malware verspreidden die bekend staat als Stuxnet. Een virus zo krachtig dat geen computer ertegen bestand bleek. Hij komt een cyberoorlog op het spoor die ontketend blijkt te zijn door Amerikaanse en Israëlische geheime
diensten met als doel het nucleair programma van Iran te saboteren.
Check de trailer: zerodaysfilm.com/trailer

Cybercrime, Ransomware en andere uitdagingen

Voorafgaand aan de film zal onze collega Gijs Roeffen, Security Officer bij ITSN op een enthousiaste wijze een link leggen tussen cybercrime en uw business. Trefwoorden hierbij zijn regelgeving, data, criminaliteit en verantwoordelijkheden. Gijs legt uit hoe groot de rol van ICT is en dat de juiste informatie en keuzes zal leiden tot veiliger werken. Zijn inspirerende verhaal is een mooie inleiding voor de aanvang van de film ‘Zero Days’.

Programma:

15.30 uur: Ontvangst filmtheater met hapje & drankje

16.00 uur: Presentatie Gijs Roeffen

16.20 uur: Start film ‘Zero Days’

18.30 uur: Netwerkborrel dakterras Cabillaud Venlo

Terug naar overzicht

1