ITSN vestigt zich in Innovatoren

ITSN vestigt haar hoofdkantoor in de Innovatoren in Venlo. Zo’n 60 werknemers nemen hun intrek in het gebouw op de Brightlands Campus Greenport Venlo. Het nieuwe hoofdkantoor van ITSN wordt op 22 november feestelijk geopend door Twan Beurskens, gedeputeerde Economie en Kennisinfrastructuur van de Provincie Limburg en Ron Augustus, directeur van Microsoft Nederland.

ITSN is in 2002 opgericht in Venlo en heeft sinds 2008 ook een kantoor in Eindhoven. ITSN richt zich als ICT-dienstverlener op het leveren en beheren van werkplek-, cloud- en securitydiensten aan organisaties. Dit stelt de werknemers van deze organisaties in staat hun dagelijkse werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren. ITSN is het grootste Microsoft Office365 expertise center in Limburg.


Versterking vestigingsklimaat

Gedeputeerde Beurskens is verheugd met de komst van ITSN: “Het feit dat ITSN zich in de Innovatoren vestigt en een kantoor van ongeveer 1000 m2 in gebruik gaat nemen, vormt een toegevoegde waarde voor de in ontwikkeling zijnde Brightlands Campus Greenport Venlo. Tevens betekent de vestiging van ITSN een substantiële versterking van het vestigingsklimaat binnen Greenport Venlo: met innovatieve bedrijven als ITSN wordt de regio steeds aantrekkelijker.”


Dienstverlening uitbreiden

René Willemsen en Hans Hendrikx, directeuren van ITSN: “De Innovatoren als moderne, hoogwaardige werkomgeving sluit perfect aan bij de ambities en uitstraling van ons bedrijf. In het hart van de economische ontwikkelingen van de regio Venlo kunnen we onze dienstverlening nog verder uitbreiden in de regio Zuidoost-Nederland. De Innovatoren biedt ITSN de mogelijkheid om het ‘Dynamisch samenwerken concept’ toe te passen, gericht op het verder optimaliseren van de klant- én medewerkerstevredenheid.”


Ontwikkelingen versnellen

De vestiging van ITSN op de Brightlands Campus Greenport Venlo versterkt het ICT-landschap in Limburg. Het bedrijf wil samen met de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen gaan kijken hoe ICT-innovaties en -toepassingen in de regio Noord-Limburg te versnellen.

De Innovatoren in Venlo is een onderdeel van de vervlechting van de Villa Flora, Innovatoren en Greenpark tot één entiteit, DCGV, met als directeur Ruud van Heugten.

Terug naar overzicht

1