ITSN Young Professional award

83% van alle studenten heeft de ambitie om ooit zelf te ondernemen. In de praktijk grijpt slechts 1% na hun studie daadwerkelijk de kans. Wij willen jong ondernemerschap stimuleren. Is dit ‘Your Window to the World’. Nee. Het is meer dan dat. Wij kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen en willen de jonge, ondernemende mensen in de regio Venlo de kans bieden om hun ondernemersdroom waar te maken! Samen met PRO77 willen wij met de ITSN ‘Young Professional Of The Year’ award aandacht vragen voor jong talent in de gemeente Venlo en hen een eigen podium bieden.

De ITSN Award 2018 wordt uitgereikt aan een inspirerende Young Professional. De winnaar mag zichzelf een jaar lang Young Professional of the Year noemen. Op 19 april 2018 wordt in 'Domani' in Venlo bekendgemaakt wie zichzelf een jaar lang Young Professional of the Year mag noemen.

De nominaties zijn bekend! In de race voor de 'ITSN Young Professional Of The Year Award' zijn; Gijs Hendrikx, Vincent Pijnenburg & Michael Thiesen. Van ons alvast felicitaties en succes met het voorbereiden van jullie pitches!

Je bent toeschouwer van een uniek evenement voor de gemeente Venlo en je maakt kennis met drie inspirerende young professionals.

Na de uitreiking is er voldoende gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje (inclusief).

Tot ziens op dit uniek evenement.

Terug naar overzicht

1