ITSN & Zomerparkfeesten: hét mooiste evenement van Venlo

Dat Zomerparkfeest het mooiste evenement van Venlo is hoeven we natuurlijk al lang niet meer uit te leggen. Al ruim 40 jaar is het festival een culturele happening van formaat. Zomerparkfeest is een feest aan het staartje van de zomer in het fraaie Julianapark te Venlo, midden in de stad, met meer dan 94.000 bezoekers.

Een feest van vier dagen waar cultuur centraal staat en dat wij samen vieren. Een feest dat mogelijk wordt gemaakt door grote betrokkenheid van bezoekers, vrijwilligers, vrienden en natuurlijk sponsoren. ITSN is één van deze sponsoren en draagt het Zomerparkfeest een warm hart toe. Graag sluiten wij de zomer samen met jou af op de Zomerparkfeesten. We zien je graag komen op 8/9/10/11 augustus in het Julianapark in Venlo.

ITSN & Cultuursponsoring

Cultuur is een verbindend element in onze maatschappij. Nederland kent verschillende (inter)nationaal bekende culturele topinstituten. We zijn trots op deze iconen en willen deze voor iedereen toegankelijk maken én houden. Daarom ondersteunen we bijvoorbeeld het Limburgs Museum, Noord-Brabants Museum, Theater de Maaspoort Venlo, maar ook een groot evenement zoals de Zomerparkfeesten.