Leuk dat je erbij was! Terugblik jaarlijks ITSN klant-event

Gisteren ontvingen wij onze klanten voor hét jaarlijks terugkerend klant-event op donderdag 29 juni 2017 met als thema ‘Security’. Het thema kon niet beter gekozen zijn. Na de cyberaanvallen van begin deze week is een link naar de filmdocumentaire 'Zero Days' zeer gepast.

We ontvingen onze klanten bij het filmtheater "De Nieuwe Scene' in Venlo. De film ‘Zero Days’ is 30 maart jongstleden in Amsterdam in première gegaan. ITSN heeft deze film naar Venlo kunnen halen. In ‘Zero Days’ gaat documentairemaker Alex Gibney op zoek naar de hackers die enkele jaren geleden malware verspreidden die bekend staat als Stuxnet. Een virus zo krachtig dat geen computer ertegen bestand bleek. Hij komt een cyberoorlog op het spoor die ontketend blijkt te zijn door Amerikaanse en Israëlische geheime diensten met als doel het nucleair programma van Iran te saboteren.

Voorafgaand aan de film heeft onze collega Gijs Roeffen, Security Architect bij ITSN op een enthousiaste wijze een link gelegd tussen cybercrime en jouw business. Trefwoorden hierbij waren regelgeving, data, criminaliteit en verantwoordelijkheden. Gijs legde uit hoe groot de rol van ICT is en dat de juiste informatie en keuzes zal leiden tot veiliger werken. Zijn inspirerende verhaal was een mooie inleiding voor de aanvang van de film ‘Zero Days’.

We hebben de dag afgesloten met een netwerkborrel op het mooiste terras van Venlo. We kijken terug op een zeer succes- en sfeervol event. Bedankt dat je er bij was. Tot volgend jaar!

Voor een sfeerimpressie van deze middag, check onze facebookpagina

Terug naar overzicht

1