Opening Innovatoren 22 november

It’s a wrap! Ons kantoor in de Innovatoren is dinsdag 22 november jl. feestelijk geopend. Op de eerste verdieping van de Innovatoren verzamelde zich circa 200 gasten om de festiviteiten bij te wonen.


Deze middag werd geopend met een welkomstwoord en een toelichting op aangescherpte missie/visie van ITSN, door Hans Hendrikx. Hierna was het woord aan directeur van Microsoft Nederland, Ron Augustus, die de gasten trakteerde op een inspirerende presentatie over “meer bereiken met ICT”. Direct na de heer Augustus betrad de heer Twan Beurskens, Gedeputeerde Economie en Kennisinfrastructuur, het podium. De heer Beurskens vertelde over de ontwikkeling van de Brightlands Greenport Campus, waar de Innovatoren deel van uitmaakt.


Na de presentaties, was hét moment suprême; met een druk op de rode knop werd de countdown-klok, geprojecteerd op de buitenmuur van de Innovatoren, in werking gezet. Via een live verbinding aanschouwde de gasten het verstrijken van de laatste seconden en werd de 0 met luid applaus en confetti onthaald. Ten slotte werd er een toost op het nieuwe kantoor van ITSN, onze Window to our World, uitgebracht.


Toen het officiële gedeelte ten einde was, hadden de gasten de mogelijkheid om samen met een ITSN medewerker het nieuwe kantoor te bezichtigen. De rondleidingen waren in volle gang op de 5e en 6e verdieping, terwijl op de eerste verdieping een gezellige borrel de afsluiting van het programma inluidde.

Tot slot wil ITSN graag alle gasten, betrokken partijen en personeelsleden bedanken voor de aanwezigheid en belangstelling.

Terug naar overzicht