ITSN genomineerd voor Microsoft Country Partner 2017

ITSN is één van de genomineerden voor Microsoft 2017 Country Partner of the Year Award.

In juli tijdens haar jaarlijkse wereldwijde partnerconferentie ‘Inspire’ reikt Microsoft diverse awards uit aan partners die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden in het vermarkten van Microsoft-technologie. Voor de Nederlandse Partner of the Year Award is ITSN één van de genomineerden.

Samen met de andere genomineerden mag ITSN zich begin mei presenteren op het Nederlandse hoofdkantoor van Microsoft op Amsterdam-Schiphol. De jury, bestaande uit diverse functionarissen uit het Nederlandse management team, krijgen van elk van de genomineerden een toelichting op hun verhaal.

Begin juni wordt de winnaar van de Nederlandse Microsoft 2017 MPN Partner of the Year Award bekend gemaakt. Deze winnaar wordt gehuldigd tijdens Microsoft Inspire. Inspire vindt dit jaar plaats in Washington, DC van 9 t/m 13 juli.

De Microsoft 2017 Country Partner of the Year Award erkent partners op nationaal niveau, welke aanzienlijk groei in volume, omzet en/of klantbestand hebben doorgemaakt met focus op het Microsoft Cloud aanbod. Genomineerden dienen actieve betrokkenheid bij hun lokale Microsoft-kantoor te tonen en demonstreren innovatie, concurrerende differentiatie en waarde voor de klant wat resulteert in een winstgevend bedrijf dat de voordelen van het gebruik van Microsoft Cloud services toepast.

Terug naar overzicht

1