Ingram Micro & ITSN gaan strategisch partnerschap aan

Partnerschap en ondersteuning tussen klanten en leveranciers wordt steeds belangrijker in het huidige IT landschap. Mede hierdoor heeft ITSN haar partnerbeleid aangescherpt wat tot gevolg heeft dat er op een andere manier met de partners samengewerkt moet worden. Deze strategie heeft geleid tot een nieuwe, intensieve samenwerking met Ingram Micro op het gebied van Clouddiensten, het Microsoft Office 365 portfolio alsmede Hard- en Software. Door het inkoopvolume heeft ITSN betere voorwaarden weten te realiseren, wat meteen leidt tot een strategisch partnership tussen ITSN en Ingram Micro.

Op de terugvlucht vanuit het Microsoft Inspire 2017 event in Washington zijn Paul Hermans (Sales Manager Ingram Micro) en Bram Berden (Manager Sales & Marketing ITSN) met elkaar in contact gekomen. Tijdens dit gesprek werd ITSN getriggerd door onder andere de voordelen van de aanvullende mogelijkheden en voorwaarden van Ingram Micro op de reeds bestaande Cloud Solution Provider status van ITSN.

Bram Berden: ‘Wij zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Voorheen kochten wij Microsoft licenties, hard- en software in bij diverse kanalen. Door het partnerschap met Ingram Micro hebben wij betere voorwaarden weten te creëren voor ITSN maar vooral voor onze klanten. Naast het voordeel van grote inkoopvolumes is Ingram Micro een partner die kan ondersteunen bij vraagstukken over het Cloud- en Office 365 porfolio en aanverwante diensten en producten. Voor onze klanten betekent dit direct voordeel. In de nabije toekomst kunnen onze klanten bijvoorbeeld via een eigen portaal direct licenties bestellen of wijzigen waardoor er veel sneller gehandeld kan worden. Het is een win-win situatie’.

Paul Hermans vult aan: ‘Ingram Micro gelooft in het aangaan van partnerschappen, waarbij zowel de partner als wijzelf, als distributeur, van elkaars diensten kunnen profiteren en elkaar kunnen versterken. ITSN zal, naast het opzetten van een eigen cloud store voor hun eindklanten, ook diensten aanbieden die interessant zijn voor onze andere partners, dus zowel ITSN en hun eindklanten, als wijzelf en onze resellers, profiteren van dit strategische partnerschap. Een perfect voorbeeld van een verbetering voor het hele ecosysteem.’

Op de foto van links naar rechts:

Paul Hermans (Sales Manager Ingram micro), Ayoub Abattouy (Sr. Product Manager Cloud Europe at Ingram Micro Cloud), Jean-Pierre Geeraths (Account & Service Manager ITSN), Danny Kunz (Ingram micro), Joyce Hofman (Teamlead IAAS Ingram Micro), Nick Ingenpasz (Manager Finance & Control ITSN), Martijn Baltussen (Inkoper ITSN), Bram Berden (Manager Sales & Marketing ITSN)

Over Ingram Micro Cloud

Ingram Micro is een master cloud service provider (mCSP), die partners en professionals toegang biedt tot een wereldwijde marktplaats, expertise, oplossingen en programma’s die het mogelijk maken dat bedrijven cloud technologieën gaan configureren, leveren en beheren met vertrouwen en gemak. Bezoek voor meer informatie onze website www.ingrammicrocloud.nl.

Over Ingram Micro

Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren. Geen ander bedrijf levert het complete spectrum aan wereldwijde technologie- en supply chain services aan partners over de hele wereld. Ingram Micro’s mondiale infrastructuur en diepgaande expertise in technologieoplossingen, supply chain, cloud en mobility stellen zijn business partners in staat efficiënt en succesvol te opereren in de markten die zij bedienen. Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend. Ontdek hoe Ingram Micro u kan helpen de belofte van technologie te realiseren. Bezoek www.ingrammicro.nl.

Terug naar overzicht

1