Redelivery Day Inspire & Ignite

ITSN organiseerde gisteren haar Microsoft Redelivery Event.
Jaarlijks delen wij onze ervaringen van Inspire & Ignite.

Om 16.00 uur startte de eerste groep met het Redelivery programma van Inspire & Ignite 2017. Maud Zaal, Partner Channel Development Manager & Jan Depping, Partner Technology Strategist Azure van Microsoft hebben ons meegenomen in het nieuwe partner programma van Microsoft, het ‘One Partner Program’.
Bram Berden presenteerde zijn ervaringen van Inspire en deelde de visie & strategie van Microsoft. Inspire vond plaats op 9-13 juli 2017 in Washington DC. Bram bezocht dit event samen René Willemsen en Hans Hendrikx. Vervolgens nam Andrew Ehlen ons mee in zijn ervaringen tijdens Ignite; welke technologieën we niet mogen missen aankomend jaar?! Andrew bezocht Ignite samen met collega Emile Cox op 25-29 september in Orlando FL.

Het Redelivery programma is gisteren twee keer aangeboden aan alle collega's van ITSN zodat iedereen geïnformeerd kon worden. Tussen beide sessie’s vond een gezamenlijk diner plaats. Voor een sfeerimpressie van deze dag, check onze facebookpagina.

Save the date: Nieuwjaarsevent 19 januari 2018

Benieuwd wat er allemaal gedeeld is? Graag nodigen wij je uit op 19 januari 2018. Tijdens dit nieuwjaarsevent nemen wij je mee in alle trends & ontwikkeling van ITSN, Microsoft en de wereld om ons heen. We willen je graag meenemen in de boodschap dat het van belang is dat de digitale transformatie in ‘the core’ de bedrijfsvoering gaat raken. Dit raakt iedereen, de CIO, CEO en marketing manager. Zijn we hier klaar voor? Hoe bewegen naar deze nieuwe wereld? Belangrijk is dat we de lifecycle van de klant centraal zetten. Hoe kunnen wij samen met proposities bouwen waar de klant/eindgebruiker van morgen op zit te wachten? Bart van der Knaap, Director Corporate Market, SMB & Partner Channel bij Microsoft zal ons meenemen in de visie van Microsoft. Hierover binnenkort meer!

Terug naar overzicht

1