Samenwerking Inther en ITSN

Een goede ICT roadmap is de basis voor digitale transformatie. Hoe uw organisatie zich digitaal ontwikkelt, is een strategische vraag die de hele bedrijfsvoering raakt. Helder inzicht in de impact van digitalisering op uw organisatie is daarom erg belangrijk. Het vereist een strategische vernieuwing en verandering van de organisatie en de processen.

Inther was op zoek naar een kennispartner om mee te sparren over hun ICT roadmap voor de toekomst. ‘ITSN erkent het belang van een ICT roadmap. Je moet iets hebben om je aan vast te houden. Bovendien moet je een gezamenlijk doel hebben’, aldus Hans Hendrikx van ITSN.
Daarnaast zocht Inther een support partner ter ondersteuning van hun eigen IT afdeling en deze hebben zij tevens in ITSN gevonden.

Over Inther:

Inther Logistics Engineering uit Venray is een internationale system integrator. Zij zijn een ‘one stop shop’ voor alle logistieke vraagstukken. Dat betekent dat de klant van Inther een aanspreekpunt heeft. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten.

De kern van hun oplossingen bestaat altijd uit onze eigen moderne software die rijk is aan functionaliteit. Met Inther LC leveren zij software voor Warehouse Management (WMS), Voice Picking, Pick to Light, Barcode- en RFID-integratie en Material Flow Control (MFC).

Inther levert complete logistieke systemen die hoge prestaties leveren voor een betaalbare prijs. Dankzij hun oplossingen realiseren hun klanten grote kostenreducties, terwijl tegelijkertijd de capaciteit, productiviteit, bezettingsgraad, customer service en kwaliteit worden verhoogd. (bron website Inther)

Terug naar overzicht

1