Samenwerking Kempen Communicatie

Kempen Communicatie was op zoek naar een partner om hun IT omgeving naar de Cloud te brengen en deze hebben zij in ITSN gevonden.

ITSN heeft ruime ervaring met het begeleiden van organisaties naar de Cloud. In het geval van Kempen Communicatie zorgen wij ervoor dat het ontwerp van de Cloud-omgeving naadloos aansluit bij hun wensen. De migratie naar de Cloud zal in een aantal stappen worden voltooid. Hierbij zetten we bewezen Cloud diensten van Microsoft in zoals Office365 en Azure.

Wilt u ook overstappen naar de Cloud?

Van het ontwerp en de bouw tot de evaluatie en innovatie van uw nieuw opgeleverde Cloud-omgeving: een succesvolle transitie van uw organisatie naar de Cloud begint met het zetten van de eerste stap, het uitvoeren van een Cloud Readyness onderzoek.

Over Kempen Communicatie:

Wij zorgen ervoor dat bedrijven op de juiste manier zichtbaar zijn.

In een wereld waar alles inmiddels verbonden is, wordt een gecoördineerde aanpak van communicatie onmisbaar. Dat kan lastig zijn. Bedrijven zoeken daarom een partner die hen helpt op communicatiegebied: van strategie tot de realisatie van middelen, met een balans tussen online en offline. Kempen Communicatie biedt oplossingen waar onze klanten echt iets aan hebben.

Door het sturen van het gedrag, de communicatieboodschap en de huisstijl worden identiteit en imago van een organisatie met elkaar in balans gebracht. Zo wordt zij zichtbaar op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste boodschap. Wij maken communicatie helder.

Terug naar overzicht

1