Swiss Sense & ITSN: ICT is een continu proces

Boxspring specialist Swiss Sense (met hoofdkantoor in Uden) heeft de ICT aan ITSN uitbesteed. Het beheer op de volledige ICT infrastructuur inclusief alle werkplekken binnen het hoofdkantoor in Uden en de ruim 100 Swiss Sense winkels worden op basis van een SLA uitbesteed aan ITSN.

Windows Autopilot & Intune project

Op basis van Windows AutoPilot worden alle Windows 10-devices uitgerold. Windows AutoPilot stelt de Swiss Sense gebruikers in staat de installatie van een nieuw Windows 10-apparaat volledig zonder begeleiding van de IT-afdeling uit te voeren. Daardoor kan het apparaat direct van de leverancier naar de eindgebruiker zelf verzonden worden. AutoPilot werkt samen met cloud beheertool Intune om automatisch instellingen, drivers, policies en software te installeren. De gebruiker hoeft zijn nieuwe apparaat alleen aan te zetten, in te loggen op het bedrijfsnetwerk en vervolgens worden automatisch alle applicaties (zoals Office 365) klaargezet. Hiermee wordt de bestaande ICT afdeling ontlast van het operationele beheer en kan het zich concentreren op ICT innovaties en het applicatiemanagement.

Migratie fileserver naar Microsoft SharePoint project

ITSN ontzorgt Swiss Sense met de migratie van de bestaande fileserver naar Microsoft SharePoint. SharePoint kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een migratie is vaak een ingrijpende verandering voor medewerkers, maar daarnaast een uitgelezen moment te bedenken of de toegangsrechten en structuur nog steeds relevant zijn. ITSN adviseert hierover en geeft interne trainingen om gebruikers uit te leggen hoe de nieuwe structuur functioneert.

Transformatie naar de Cloud

Swiss Sense heeft gekozen voor de robuuste en bewezen Cloud dienst van ITSN en wordt voor het beheer volledig ontzorgd door de beheer dienst van ITSN inclusief de 1e lijn- en eindgebruiker ondersteuning.

De overstap van het eigen datacenter naar het platform van Uniserver zorgt bij Swiss Sense voor meer beschikbare resources en ontneemt de noodzaak voor kostbare investering in hardware en het onderhoud daarvan. ITSN adviseerde Swiss Sense de diensten van UniServer vanwege de bewezen ervaring op het gebied van cloudmigraties en de stabiliteit van het platform. (99,98% up-time)

Adoptie Office 365

Het realiseren van een lange termijn succes met Office 365 vraagt om een gedegen adoptie binnen een organisatie. ITSN is samen met Key User van Swiss Sense aan de slag gegaan om Office 365 ook daadwerkelijk te omarmen en ervoor te zorgen dat er binnen Swiss Sense een manier gevonden wordt om op de juiste manier te kunnen anticiperen op de dynamiek van het platform.

Over Swiss Sense

Swiss Sense is in 2006 opgericht in Uden, Nederland, en biedt alles op het gebied van goed en fijn slapen. Boxsprings, matrassen en accessoires die met deskundigheid, zorg en aandacht in eigen beheer zijn ontworpen en gemaakt. Zo zorgt de familie Diks, de beddenmakersfamilie achter Swiss Sense, al meer dan 100 jaar voor vele nachten slaapplezier. De collecties zijn verkrijgbaar in de ruim 100 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk en online

Terug naar overzicht

1