Leuk dat je erbij was! Terugblik ITSN nieuwjaarsevent meets VrijMiBo

Afgelopen vrijdag 19 januari organiseerden wij 'hét Nieuwjaarsevent meet VrijMiBo' voor klanten en geïnteresseerden. Het thema voor de middagsessie was 'What about your window to the world?'

'What about your window to the world?'

Digitale technologie heeft steeds meer invloed op de manier waarop mensen samen werken en leven. Voor bedrijven bepaalt digitale technologie zelfs meer en meer de mate van hun succes. Veel bedrijven outsourcen hun IT omgeving naar gespecialiseerde ICT-partijen om zich op hun core-business te kunnen richten en snel te kunnen inspelen op verandering en nieuwe technologische mogelijkheden.

Deze digitale transformatie waarbij de klant echt centraal staat, gebeurt natuurlijk niet in één dag. Het vergt bedrijfsveranderingen, nieuwe tools en platformen. Maar het allerbelangrijkste is de nieuwe mindset, waarbij de customer journey, individuele voorkeuren en de lifecycle van de klant centraal staat in alles wat u doet als bedrijf.
Dit is de basis voor ‘Your window to the world!’

Zoals gezegd was het centrale thema ‘What about your window to the world’. Tijdens het Nieuwjaarsevent hebben we je inzicht gegeven in mogelijkheden, visies en best practices. Bijvoorbeeld over:

Digital workspace

Een succesvolle digitale werkplek kenmerkt zich door integratie van informatie, applicaties en samenwerking binnen een intelligente setting die zich toespitst op de rol en de verantwoordelijkheden van medewerkers. Dat vraagt soms om verandering van gedrag in combinatie met de inzet van de juiste apparatuur, communicatie- en dataplatforms. ITSN vertelde je hoe je dit kunt realiseren.

ICT security

Ondanks alle cyberaanvallen die vandaag de dag plaatsvinden beschouwen veel bedrijven het nemen van beveiligingsmaatregelen nog steeds als noodzakelijk kwaad. Slechts weinigen willen serieus aandacht (en geld) besteden aan ICT-security diensten. Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden hebben we laten zien waar je aandachtspunten of zwakheden liggen.

Keynote Spreker

Bart van der Knaap is directeur OCP & SMC (One Commercial Partner & Small, Medium & Corporate) bij Microsoft en nam ons mee in de snel veranderde markt en gaf zijn visie over het sterke fundament tussen partners en Microsoft.

Wil je graag meer weten over de inhoud wat er besproken is? Aarzel niet om direct te bellen of te mailen naar sales@itsn.nl.

Check onze facebookpagina voor wat sfeerbeelden.

Terug naar overzicht

1