Venloop 2017

ITSN is al enkele jaren special sponsor van de Venloop.

ITSN ziet dit als een sociale investering; wij ondersteunen mensen of organisaties die vanuit een vernieuwende invalshoek een passie hebben voor hun sport of een specifiek doel voor ogen hebben. Belangrijk is dat dit soort activiteiten passen bij onze kernwaarden; Puur, Passie en Plezier. Vanuit die filosofie ondersteunt ITSN activiteiten op maatschappelijk- én op sportgebied. Een evenement als de Venloop omarmt deze waarden.

De Venloop is een hardloopevenement dat jaarlijks in maart wordt georganiseerd in Venlo. Dit jaar vindt de Venloop plaats van 22 – 26 maart. Het parcours loopt door de straten van groot Venlo.

De laatste meters lopen over de sfeervolle Parade met de finish voor het Limburgs Museum. De Venloop biedt naast de halve marathon tevens een parcours van 10 km en 5 km. Daarnaast wil de Venloop ook de jeugd aan het sporten krijgen en in dat kader worden er diverse lopen voor de jeugd in verschillende leeftijdscategorieën georganiseerd. Met de komst van de Venloop Wandeltocht (2013) heeft de organisatie het actief deelnemersveld weten uit te breiden met een andere doelgroep.

De Venloop staat voor genieten en is bekend om de gezellige sfeer. Dit maakt het tot een bijzonder sportief evenement waar ITSN graag haar naam aan verbindt. Namens ITSN lopen diverse relaties en medewerkers mee op zaterdag tijdens de wandeltocht en op zondag aan de 10 en 21km. U herkent ze aan de flitsende ITSN-shirts.

Voor meer informatie over de Venloop zie https://www.venloop.nl/

Terug naar overzicht

1