ITSN steunt icm Wonen Limburg de L1 voedselbankactie

Begin December hebben wij de vraag gekregen van onze klant Wonen Limburg om mee te doen aan de Voedselbankactie van L1. Graag willen we Wonen Limburg helpen hun doel te behalen én ook de medemens die het écht nodig heeft te ondersteunen. We hebben dus volmondig JA geantwoord op hun vraag.

Wat houdt de actie in?

Helaas is het nog steeds zo dat een steeds grotere groep mensen "op de wachtlijst" staat voor de voedselbank. Mensen voor wie het elke maand weer een strijd is om de eindjes aan elkaar te knopen. Mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om in de gewone, dagelijkse boodschappen te voorzien. Wij kennen zulke mensen. Jij vast ook. En je weet net als wij hoe schrijnend deze situaties kunnen zijn. Juist om ook de mensen op de wachtlijsten een basispakket aan boodschappen te gunnen, organiseert L1 de actie.

Voorafgaand aan de grote L1 liveshow rondom de actie op 21 december, brengt Wonen Limburg de dozen naar de juiste plek. Zij bieden ze daar dan aan namens ons allemaal. Ook dit jaar houdt L1 weer een speciale voedselbankactie. De actie vindt plaats in de weken voor Kerst, van maandag 11 december tot en met donderdag 21 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’.

ITSN steunt!

Alle medewerkers van ITSN hebben dozen gevuld met houdbare producten. De dozen zijn gevuld met diverse lekkere, maar ook bruikbare producten. Gisteren hebben onze collega Charles Janssen en René Driessen namens ITSN de dozen afgeleverd bij Wonen Limburg.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe.

Terug naar overzicht

1