Winnaar ITSN/Vaes & Linthorst award bekend!

Op 2 februari jl. werd door stichting PRO77 de Young Professional of the Year 2016 uitgeroepen, onder de naam “ITSN/Vaes & Linthorst Award”. Deze award wordt één keer in het jaar uitgereikt aan een inspirerende Young Professional uit de regio Venlo. Deze Young Professional dient jonger dan 35 jaar te zijn, hoog opgeleid en werkzaam te zijn in de regio Venlo.


Deze felbegeerde Titel werd dit jaar in ontvangst genomen door Rick van Dijk, Directeur en ICT specialist Zeroplex. Rick van Dijk heeft de jury bewezen een inspirerend voorbeeld te kunnen zijn voor andere Young Professionals en een positieve bijdrage levert aan de Venlose samenleving.


De jury onder leiding van Corné Geerts, CEO Seacon Logistics, was met name onder de indruk van het heldere toekomstbeeld wat Rick zo jong al heeft: “Een 23-jarige Venlonaar met een bijzondere kijk op het leven. Hij neemt geen genoegen met de dingen zoals ze zijn. Techniek is voor hem iets vanzelfsprekends. Zo heeft hij, als een van de eerste mensen op deze aarde, vrijwillig een chip onder de huid van zijn hand aan laten brengen waarop hij technische ondersteuning kan programmeren die hij die dag nodig gaat hebben.” De winnaar is een inspirerend voorbeeld voor andere Young Professionals.


De andere genomineerden waren Ron Coenen, manager bedrijven bij Trias BV en Adrie Mooi Creative Director bij Studio Luidspreker.


De uitreiking van deze award heeft dit jaar plaatsgevonden in poppodium Grenswerk te Venlo. Professionals uit verschillende branches kwamen bij elkaar om de uitreiking bij te wonen. Buiten de uitreiking van de award waren er nog uitgebreid mogelijkheden om te netwerken. ITSN kijkt terug op een spectaculaire avond en feliciteert Rick van Dijk met de ITSN/Vaes & Linthorst award 2016!

Terug naar overzicht

1