Zomeraanbieding IT-Security

Grootschalige ransomware aanvallen
In diverse nationale en internationale media werd vorige week wederom gewaarschuwd voor een grootschalige ransomware aanval. Het betrof een variant van de Petya/GoldenEye/Mischa ransomware. Deze ransomware gebruikt dezelfde exploit als WannaCry: de zogenaamde EternalBlue exploit. Dit is een kwetsbaarheid in Microsoft Windows die in maart dit jaar bekend is geworden. En komende maand...? Hoe veilig ben jij op je werk?

Filmdocumentaire 'Zero Days' geen fictie maar werkelijkheid
Op donderdag 29 juni zijn wij met jou naar de filmdocumentaire 'Zero Days' geweest tijdens hét ITSN klant-event. Heb je de film gemist, check hier de trailer! Indrukwekkend verhaal, wat ons allemaal heeft aangezet om beter na te denken over de veiligheid van jouw business.

Zomeraanbieding IT-Security
CHECK JE BEDRIJFSVEILIGHEID;
3 onderdelen voor € 980,-

  • Awareness check; Deze check voeren wij direct uit bij maximaal 50 gebruikers. Zonder dat zij daar vanaf weten. Hierbij wordt er een phishing e-mail rondgestuurd die niet van echt te onderscheiden is en die de lezer verleidt om door te klikken. Het geeft meteen een beeld van de alertheid en het klikgedrag van uw medewerkers. Het percentage dat klikt is meestal hoger dan je verwacht.
  • Cyber Security Experience (CSE): Tijdens een CSE laten wij het management team ervaren wat cybercrime voor impact kan hebben voor jouw business. Tevens worden er demonstraties gegeven over hoe een digitale kraak tot stand komt en nemen we u mee op reis door de wereld van een hacker. Is het makkelijk om een digitale crimineel te worden? In deze sessie leert u er alles over!
  • Bespreking resultaten: Na de CSE sessie bespreken we samen de resultaten van de awareness check en ontdekken we samen hoe we meer grip krijgen op jouw IT-beveiliging.

Bestel nu »

Aanbieding is geldig tot 1 oktober 2017

Terug naar overzicht

1