Header_laptop zonder tekst

Over ITSN

Sinds 2002

ITSN is in 2002 opgericht en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare speler in de ICT-branche. Vanaf het begin helpen wij organisaties én mensen om productiever en efficiënter te werken door de juiste inzet van ICT. Dit doen we met ruim 60 ervaren en betrokken specialisten, die allemaal hun hoogwaardige technische kennis met jarenlange ervaring in diverse branches gebruiken. Sinds 2020 is ITSN onderdeel van de overkoepelende Hands on Group.
 
 
innovatoren-nietvrij

ITSN luistert

Hoe complex een IT-omgeving ook vaak is, bij ITSN hebben we een hele eenvoudige stelregel: de doelstellingen van onze opdrachtgevers zijn leidend! Door goed te luisteren en te inventariseren zijn we vervolgens uitstekend in staat om te analyseren en uit te voeren. Op deze manier zorgt ITSN samen met de opdrachtgever voor een ICT-omgeving die accuraat, op maat en makkelijk (be)werkbaar is, waardoor ICT een smeermiddel is voor het succes van de onderneming.
 
 dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash

Business Partner

Wij stellen ons als ITSN dan ook graag op als ‘de ICT Business Partner’ en zoals je van een betrouwbare business partner mag verwachten, voeren wij niet alleen uit maar denken wij ook mee. Via onze ICT-oplossingen wordt de werkomgeving snel(ler) en betrouwbaar(der) gemaakt én gehouden. Want ITSN gaat voor een langdurige en intensieve samenwerking met de opdrachtgever, zodat we op die manier de ambities en doelstellingen van de opdrachtgever bereikbaar maken.

Resultaat voorop, maar de eindgebruiker centraal

Een veelgemaakte fout is dat er vaak gedacht wordt dat ICT over hardware en software gaat. Over programma’s en apparaten. Dat klopt echter maar ten dele: ja, al deze zaken zijn onontbeerlijk voor een goede ICT-structuur, maar uiteindelijk gaat het om de eindgebruiker. Díe moet namelijk met al deze tools en oplossingen aan de slag en er goed mee overweg kunnen. Vandaar dat we bij ITSN de focus op de mensen leggen. Het resultaat staat voorop, maar de eindgebruiker staat centraal!

christina-wocintechchat-com-LDap559l-MU-unsplash

Waar we voor staan

Puur

Wij zijn een open, eerlijke en daarmee pure organisatie, met korte lijnen, transparante en directe communicatie. 

Passie

Stuk voor stuk zijn onze mensen betrokken en klantgericht. Onze gedreven professionals komen met plezier naar hun werk. Hun werk is namelijk hun passie, en dat voel je.

Plezier

Het plezier dat wij hebben in ons werk is voelbaar voor onze klanten. We zetten graag dat stapje extra.

Onze dienstverlening

De dienstverlening van ITSN is veelomvattend en kan op nagenoeg alle ICT-vraagstukken ingezet worden: van het beheer van ICT- omgevingen en oplossingen tot de uitvoer van projecten, consultancy en advies op maat. En ook de duur van de samenwerking kan variëren: of het nou gaat om eenmalige projecten of om dagelijks systeembeheer dat volledig afgestemd is op de behoeften en infrastructuur, ITSN is voor elk traject de juiste partij.

Meer over onze dienstverlening

john-schnobrich-FlPc9_VocJ4-unsplash

Lokaal & Persoonlijk

Bij al onze trajecten is er veel contact. Dit betekent dat we luisteren, vragen en in gesprek blijven. ITSN zorgt ervoor dat dit contact altijd lokaal en persoonlijk is. Met vaste aanspreekpunten die letterlijk en figuurlijk bereikbaar zijn. Die weten wat er specifiek van hen gevraagd wordt, omdat ze niet alleen de juiste kennis, kunde en ervaring hebben, maar ook binding met de (mensen in de) organisatie waar ze voor aan de slag gaan. En uiteraard is er altijd sprake van tweerichtingsverkeer in onze communicatie.

romain-v-6RFUeB79LBY-unsplash

Hands on Group

ITSN is sinds 2020 onderdeel van de Hands on Group, waar ook ICT-dienstverleners Hands on en Compello deel van uitmaken. De groep telt samen ruim 125 medewerkers en heeft een landelijke dekking met kantoren in Venlo, Weesp en Zwolle. De samenwerking verzekert klanten van lokale ondersteuning en geeft hen toegang tot een breed kennisnetwerk van ICT-specialisten die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken met Microsoft-technologie. 
 
Hands on group-1

Onze medewerkers

Een groep van meer dan 50 ITSN'ers staat voor je klaar en helpt je graag verder. Al onze klanten hebben een vast aanspreekpunt, die precies weet wat er binnen je organisatie speelt en oprecht advies geeft over de beste oplossingen.


Bekijk onze vacatures

tim-van-der-kuip

Onze partners

ITSN werkt al jarenlang samen met een aantal vaste partners die samen met ons zorgen voor een optimaal aanbod van ICT-oplossingen.