“Wij stellen iedere medewerker en organisatie in staat meer te bereiken met ICT!” Hans en René, directie ITSN
Ook administratief willen we dat alles binnen de samenwerking met onze klanten goed geregeld is.

Over ITSN

ITSN is in 2002 opgericht in Venlo en heeft sinds 2008 een kantoor in Eindhoven. ITSN staat voor puur, passie en plezier. We zijn een open en eerlijke organisatie, waar medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Onze medewerkers zijn betrokken en klantgericht; we werken samen om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren. Wij zijn een verlengstuk van uw organisatie en zorgen dat alles met betrekking tot uw ICT goed geregeld is. U hebt één vast aanspreekpunt, die weet wat er binnen uw organisatie speelt en die u eerlijk advies geeft over de beste oplossingen. U kunt er op vertrouwen dat wij ons uiterste best doen voor u, dag in dag uit!

Kwaliteit is voor ITSN belangrijk. Zowel in de keuze voor de producten en diensten als voor de inrichting van onze organisatie. Hierbij kijken we ook naar industrie standaarden zoals Prince2 (voor projectuitvoering), ITIL (voor beheer), ISO20.000/ ISO27.001 (voor Cloud en datacenter diensten).


Wij stellen iedere medewerker en elke organisatie in staat om meer te bereiken met ICT. Ervoor zorgen dat iedere medewerker meer bereikt door een altijd en overal toegankelijke werkplek, die veilig en eenvoudig te gebruiken is. ITSN zorgt voor de best mogelijke ICT-oplossingen voor een optimale gebruikerservaring.

Wat betekenen onze kernwaarden voor u?

Wij vinden het belangrijk om een verlengstuk van uw organisatie te zijn. Openheid en eerlijkheid staan daarom hoog bij ons in het vaandel.

We hebben passie voor ons vak. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw IT goed geregeld is en de oplossingen het best passen bij uw behoeftes en wensen.

We werken hard maar hebben ook veel plezier in ons werk. We doen graag dat stapje extra voor u.

Onze bedrijfscultuur

Onze partners

ITSN werkt met partners die samen met ons zorgen voor een optimaal aanbod van ICT-oplossingen. 

  • Cisco
  • Citrix