“Your Window to the World”
Ook administratief willen we dat alles binnen de samenwerking met onze klanten goed geregeld is.

Over ITSN

Wij stellen iedere medewerker en elke organisatie in staat om meer te bereiken met ICT.
What about 'Your Window to the World?'
Jij als gebruiker staat centraal. Onze focus ligt op het verbeteren van jouw productiviteit en het functioneren van jou binnen je team en organisatie. De (digitale) wereld ligt voor jou open. Overal ter wereld ben je bereikbaar en verzekerd van een goed werkende ICT omgeving. Jouw digitale omgeving (het ‘window’ van de gebruiker) is toegankelijk op ieder device.
Dit realiseren wij door de inzet van ICT. Wij zien de mogelijkheden van de Cloud en weten dit te vertalen naar een veilige en altijd beschikbare werkplek.  Wij zijn een verlengstuk van je organisatie en zorgen dat alles met betrekking tot uw ICT goed geregeld is. Samen richten wij ons op de transformatie van morgen met de intentie meer te bereiken in jouw zakelijke wereld.


ITSN is in 2002 opgericht. Sinds 2016 werken wij vanuit ons prachtige kantoor én op grote hoogte in de Innovatoren in Venlo. ITSN staat voor puur, passie en plezier. We zijn een open en eerlijke organisatie, waar medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Onze medewerkers zijn betrokken en klantgericht; we werken samen om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren.

Kwaliteit en informatiebeveiliging is voor ITSN belangrijk. Zowel in de keuze voor de producten en diensten als voor de inrichting van onze organisatie. Hierbij kijken we ook naar industrie standaarden zoals Prince2 (voor projectuitvoering) en ITIL (voor beheer). ITSN is ISO27.001 gecertificeerd (Informatiebeveiliging). Meer info hierover check aub onze beleidsverklaring.

Wat betekenen onze kernwaarden voor u?

Wij vinden het belangrijk om een verlengstuk van uw organisatie te zijn. Openheid en eerlijkheid staan daarom hoog bij ons in het vaandel.

We hebben passie voor ons vak. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw IT goed geregeld is en de oplossingen het best passen bij uw behoeftes en wensen.

We werken hard maar hebben ook veel plezier in ons werk. We doen graag dat stapje extra voor u.

Onze bedrijfscultuur

Onze partners

ITSN werkt met partners die samen met ons zorgen voor een optimaal aanbod van ICT-oplossingen. 

  • Cisco
  • Citrix