Header_overleg

Hands on Group

Sinds begin 2020 maakt ITSN deel uit van de Hands on Group. De Hands on Group bestaat daarmee uit Hands on, Compello en ITSN. In totaal werken hier ruim 125 professionele medewerkers met allemaal hun eigen expertise op ICT-gebied. Hands on Group bedient een breed scala aan opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches zoals Zorg, Industrie, Wonen, Zakelijke dienstverlening en Onderwijs.

De Hands on Group heeft een landelijke dekking met kantoren in Venlo, Weesp en Zwolle, waardoor wij als nationale organisatie altijd op regionaal niveau kunnen schakelen. De samenwerking van de drie bedrijven in de Hands on Group verzekert opdrachtgevers van snelle ondersteuning op locatie en geeft hen toegang tot een breed kennisnetwerk van ICT-specialisten die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken.

Dienstverlening

Met Hands on, Compello en ITSN heeft de Hands on Group een breed scala aan diensten op ICT-gebied:

  • Consultancy & advies
  • Realisatie van uiteenlopende ICT-projecten
  • ICT-beheer
  • Adoptie- en verandermanagement
  • Training, workshops en on-site begeleiding van medewerkers

Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Als klant van de Hands on Group ben je verzekerd van: landelijke dekking maar lokale ondersteuning, persoonlijk contact, een breed kennisnetwerk en klantteams met kennis van de branche.

Over Hands on

Hands on adviseert, implementeert en beheert Microsoft oplossingen, zodat hun klanten effectiever en efficienter kunnen werken. Hands on bestaat al ruim 20 jaar, met een constante focus op de mens en passie voor de techniek. Het kantoor is gevestigd op het bedrijventerrein in Weesp, onder de rook van Amsterdam. Met een team van 50 professionals bedienen zij klanten in diverse branches. Ga naar www.handson.nl voor meer informatie.

Over Compello

Compello is een ICT-dienstverlener gevestigd in Zwolle. Compello gaat uit van de overtuiging dat iedere organisatie een goed functionerende ICT-omgeving nodig heeft. Ze zijn specialist op het gebied van advies, oplossingen en beheer van ICT omgevingen. Ga naar www.compello.nl voor meer informatie.Hands on group

Meer info? Neem contact op met het Sales team