Hands On Group

Sinds begin 2020 maakt ITSN deel uit van de Hands On Group. De Hands On Group (bestaande uit Hands On, Compello en ITSN) telt samen ruim 125 medewerkers en heeft een landelijke dekking met kantoren in Venlo, Weesp en Zwolle. Deze samenwerking verzekert klanten van snelle ondersteuning op locatie en geeft hen toegang tot een breed kennisnetwerk van ICT-specialisten die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken.

Krachten bundelen

Vanuit de Hands On Group bieden wij dagelijks ondersteuning bij uiteenlopende ICT-vraagstukken, voor een breed scala aan klanten uit diverse branches. Door complete ontzorging op het gebied van ICT kunnen onze klanten zich focussen op waar ze goed in zijn; hun business. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Consultancy & advies
  • Realisatie van uiteenlopende ICT-projecten
  • ICT-beheer
  • Adoptie- en verandermanagement
  • Training, workshops en on-site begeleiding van medewerkers

Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Als klant van de Hands on Group ben je verzekerd van: landelijke dekking maar lokale ondersteuning, persoonlijk contact, een breed kennisnetwerk en klantteams met kennis van de branche.


Over Hands On

Hands On adviseert, implementeert en beheert Microsoft oplossingen, zodat hun klanten effectiever en efficienter kunnen werken. Hands On bestaat al ruim 20 jaar, met een constante focus op de mens en passie voor de techniek. Het kantoor is gevestigd op het bedrijventerrein in Weesp, onder de rook van Amsterdam. Met een team van 50 professionals bedienen zij klanten in diverse branches. Ga naar www.handson.nl voor meer informatie.


Over Compello

Compello is een ICT-dienstverlener gevestigd in Zwolle. Compellogaat uit van de overtuiging dat iedere organisatie een goed functionerende ICT-omgeving nodig heeft. Ze zijn specialist op het gebied van advies, oplossingen en beheer van ICT omgevingen. Ga naar www.compello.nl voor meer informatie.

Meer info? Neem contact op met het Sales team

E-mail:
sales@itsn.nl
Telefoon:
0888 - 11 11 11