A-Z Barbecue & Gourmet

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV heeft om de verdere groei van de onderneming te faciliteren besloten om de ICT omgeving volledig te laten vernieuwen door ITSN. De ICT omgeving wordt naar de laatste stand der techniek gebracht om zodoende extra business voordelen te behalen uit het intensieve gebruik van ICT door A-Z. Hiermee zorgt A-Z voor een toekomst vaste IT omgeving waarmee de verdere groei gefaciliteerd wordt.

ITSN is al sinds 2004 ICT partner van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV en is er trots op dat zij uitverkozen zijn om de vernieuwing en het beheer van de ICT omgeving te mogen uitvoeren voor A-Z.

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV verzorgt het complete barbecue en gourmet feest voor particulieren, zakelijke klanten en (overheids)instellingen. Dit doen zij in héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden), héél België en de Duitse grensstreek. In Nederland en België is A-Z zelfs de grootste leverancier. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd op elke gewenste locatie.

Met A-Z wordt samen eten lekker makkelijk. In het assortiment vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue of gourmet voor elke gelegenheid. En bezorgen, ophalen en de afwas zit bij de prijs inbegrepen. Met meer dan 25 jaar ervaring regelt A-Z keer op keer een perfecte barbecue.

Terug naar overzicht
A-Z Barbecue & Gourmet laat ICT vernieuwen door ITSN

Meer info? Neem contact op met Eric Drossaert

E-mail:
sales@itsn.nl
Telefoon:
0888 - 11 11 11