banner_referenties

Bergweide kiest voor werkplek dienst

Bekijk hier de referentievideo

Samenwerking

Bergweide onderscheidt zich als kleinschalige, zelfstandige zorgaanbieder tussen grote zorgaanbieders in de regio Parkstad dankzij haar concept van kwalitatief goede zorg, waarbij een belevingsgerichte- en menslievende werkwijze centraal staat en “gewoon wonen” wordt benadrukt.

Bergweide heeft jarenlang haar IT afgenomen van collega zorginstelling Koraal Groep. Dit komt binnenkort aan een einde, waardoor Bergweide op zoek is gegaan naar een alternatieve invulling van haar IT behoefte. Vanuit een uitvraag in de markt heeft zij ITSN gekozen als haar nieuwe IT partner. ITSN gaat een 3-jarige overeenkomst aan met Bergweide.

Werkplek dienst

Binnen de overeenkomst gaat ITSN een werkplek dienst leveren aan Bergweide. Deze moderne Cloud gebaseerde werkplekdienst bestaat uit een eenduidige- en veilige ontsluiting van de bedrijfsapplicaties (o.a. het elektronische cliënten dossier van Unit4), e-mail en bestandsuitwisseling op basis van Microsoft365 en Office365. Tevens zal ITSN het lokale netwerk vernieuwen en het beheer en support voor alle IT vragen voor haar rekening nemen.

Meer info? Neem contact op met Eric Drossaert