Huygen Installatie Adviseurs

Huygen Installatie Adviseurs laat haar nieuwe ICT infrastructuur leveren, implementeren en beheren door ITSN te Venlo. Na het doorlopen van een uitgebreid RFP-traject, begeleidt door ICT adviesbureau Innervate, is de keuze op ITSN gevallen. In dit RFP traject hebben Huygen en ITSN elkaar beter leren kennen en zijn ze uiteindelijk gezamenlijk tot de beste oplossing voor Huygen gekomen.

Naast een vernieuwing van de ICT infrastructuur gaat Huygen werken met de Office365 Cloud dienst van Microsoft voor o.a. email (Exchange Online) en documenten beheer (Sharepoint Online).

Het beheer van ITSN zal voornamelijk bestaan uit het ondersteunen van de huidige ICT beheer organisatie van Huygen. Kaseya zal een belangrijke rol spelen in het monitoren en proactief beheren van de systemen waarna ITSN voornamelijk 3de lijn beheer zal uitvoeren.

Over Huygen:

Al meer dan 75 jaar verbindt Huygen haar naam aan belangrijke bouwopgaven. Met circa 50 medewerkers is Huygen, als onafhankelijke, autonome en betrouwbare partner op het gebied van installatieadvies een begrip in Nederland. Maar het bedrijf speelt ook nadrukkelijk in op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar integrale duurzame gebouw- en woningconcepten, waarbij bouw en installaties één geheel vormen en in onderlinge samenhang worden ontworpen en gerealiseerd, biedt Huygen een integraal pakket aan diensten op het snijvlak van bouw en installaties: installatietechniek in de meest brede zin, duurzame energietechniek, bouwfysica, akoestiek, binnenmilieu en brandveiligheid. Deze integrale aanpak leidt tot een duurzamer, zuiniger en kwalitatief beter gebouw of betere woning, maar belangrijker nog, een faciliteit die de wensen van de gebruiker centraal stelt.

Daarnaast leidt deze integrale aanpak tot kostenefficiënte oplossingen. Huygen realiseerde o.a. in opdracht van Wonen Limburg de transformatie van het Rijksmonument Baco naar een inspirerend kantoor (woonlaboratorium) met een A+ label. Zie op de foto de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor van Wonen Limburg (ook een ITSN klant) in Roermond:

Terug naar overzicht
Huygen laat ICT vernieuwen door ITSN

Meer info? Neem contact op met Eric Drossaert

E-mail:
sales@itsn.nl
Telefoon:
0888 - 11 11 11