banner_referenties

Swiss Sense

Met een ruim aanbod van boxsprings, bedden, matrassen, beddengoed en meer biedt Swiss Sense alles op het gebied van goed en fijn slapen. Swiss Sense heeft ervoor gekozen om een groot deel van de ICT infrastructuur, inclusief alle werkplekken op het hoofdkantoor in Uden en in de ruim honderd winkels in Europa, uit te besteden aan ITSN.

Zo helpt ITSN medewerkers van Swiss Sense onder meer op afstand met eventuele problemen op hun werkplek. Naast het uit handen nemen van de Servicedesk, beheert en monitort ITSN proactief de ICT-systemen van Swiss Sense en geven zij advies om de ICT-omgeving te verbeteren. Ook projecten die hieruit voortkomen worden vervolgens door ITSN uitgevoerd.

Over Swiss Sense

Swiss Sense zet zich in voor een goede nachtrust voor iedereen. Dat doet Swiss Sense met een breed assortiment aan producten waaronder boxsprings, bedden, matrassen, beddengoed en accessoires voor de slaapkamer. Het familiebedrijf is in 2006 in Uden opgericht door de Nederlandse familie Diks, een beddenmakersfamilie met meer dan 100 jaar ervaring, en garandeert kwaliteit en vakmanschap. Swiss Sense heeft bijna 100 eigen winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk, en een webshop. Kijk voor meer informatie op www.SwissSense.nl.

Meer info? Neem contact op met Eric Drossaert