Swiss Sense

Boxspring specialist Swiss Sense (met hoofdkantoor in Uden) heeft de ICT aan ITSN uitbesteed. De centrale systemen, waaronder SAP, zijn geïmplementeerd binnen de Cloud dienst van ITSN. Vervolgens is het beheer op de volledige ICT infrastructuur inclusief alle werkplekken binnen het hoofdkantoor in Uden en de ruim 65 Swiss Sense winkels op SLA basis uitbesteed aan ITSN.

Reeds 95 jaar staan de beddenmakers van Swiss Sense garant voor een perfecte nachtrust. Een wereldwijde selectie van de beste, waaronder natuurlijke, materialen ligt aan de basis van de boxsprings en matrassen van Swiss Sense. Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceert Swiss Sense het perfecte bed tegen de beste prijs, gemaakt in eigen fabriek en aangeboden in 66 eigen winkels in Nederland en België.

Swiss Sense wil de komende jaren verder doorgroeien en haar marktleiderschap uitbreiden. Deze ambities vragen om ondersteuning van een passende maar ook flexibele ICT infrastructuur. De centrale systemen ter ondersteuning van diverse bedrijfsprocessen (waaronder SAP) wordt vanuit de ITSN Cloud dienst aan alle medewerkers aangeboden inclusief de medewerkers actief in de winkels.

Swiss Sense heeft gekozen voor de robuuste en bewezen Cloud dienst van ITSN en wordt voor het beheer volledig ontzorgd door de beheer dienst van ITSN inclusief de 1e lijn en eindgebruiker ondersteuning. Hiermee wordt de bestaande ICT afdeling ontlast van het operationele beheer en kan het zich concentreren op ICT innovaties en het applicatiemanagement. De ITSN Cloud dienst wordt vanuit een aantal datacentra van Telecity in Nederland aangeboden.

Op de foto ondertekenen de heer Nico Moolenaar (CEO van Swiss Sense), René Willemsen (CEO van ITSN) en Hans Hendrikx (CCO van ITSN) het contract.

Terug naar overzicht
Swiss Sense kiest voor Cloud dienst van ITSN

Meer info? Neem contact op met Eric en Hans

E-mail:
sales@itsn.nl
Telefoon:
0888 - 11 11 11