banner_referenties

Wonen Limburg

Woningcorporatie Wonen Limburg (met hoofdkantoor in Roermond) besteedt de helpdesk en het beheer van alle werkplekken en mobile devices (tablets, smartphones) uit aan ITSN. Onderdeel van de overeenkomst is ook de overname van de betreffende ICT medewerkers van Wonen Limburg.

Hiermee maakt Wonen Limburg weer een nieuwe stap naar een pure regierol en legt zij de focus op haar kerntaken door het onderbrengen van ondersteunende taken bij een aantal betrokken ketenpartners.

ITSN is al sinds 2008 ICT partner van Wonen Limburg en voegt bovenstaande dienstverlening toe aan de bestaande overeenkomst waarin ITSN reeds het beheer van de centrale IT infrastructuur inclusief het hosten van de ERP software van SAP vanuit haar Private Cloud dienst uitvoert.

ITSN voert sinds 1999 het beheer uit op de centrale ICT infrastructuur van Wonen Limburg. De centrale SAP systemen zijn geïmplementeerd binnen de Private Cloud dienst van ITSN. Zowel de centrale eigen ICT infrastructuur van Wonen Limburg als de ITSN Private Cloud dienst voor SAP worden vanuit het moderne datacenter van Cofely op Maastricht Airport aangeboden.

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie, actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Het credo van Wonen Limburg is dat zij een woningcorporatie is die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt. Wonen Limburg beheert 26.000 woningen en maatschappelijk vastgoed in Limburg en heeft 275 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Roermond. Daarnaast heeft de corporatie door heel Limburg buurtwinkels waar klanten eenvoudig en laagdrempelig terechtkunnen.

Meer info? Neem contact op met Eric Drossaert