Header_overal netwerk

De eindgebruiker staat centraal

 

Altijd en overal kunnen werken

Het digitale tijdperk is een tijd geleden aangebroken en gaat nooit meer weg. Wanneer je mensen op technologisch vlak vraagt naar het ‘waar, wanneer en wat’ is er een grote kans dat het antwoord niets te raden over laat: ‘overal, altijd en alles!’…

Dat geldt niet alleen voor de technologie bij de mensen thuis, maar ook voor medewerkers met betrekking tot hun ICT-omgeving. Het loslaten van de 9-tot-5 mentaliteit werkt twee kanten op: geen afgebakende werktijden meer en iedereen wil overal en altijd alles ter beschikking hebben. En daar moet de ICT van een bedrijf dan ook naar ingericht worden.

freestocks-GjnNqeafePw-unsplash

Wensen en behoefte

 

ITSN is de betrouwbare partner wanneer het gaat om het creëren van de ICT-infrastructuur voor de medewerkers die zowel op kantoor als thuis (of welke andere denkbare plek dan ook) toegang willen hebben tot het systeem en alle bijbehorende faciliteiten. Daarbij uiteraard rekening houdend met de wensen en de behoeftes van zowel de bedrijven als de eindgebruikers.

De veiligheid en continuïteit van het systeem moet gewaarborgd worden en is een vereiste om überhaupt te kunnen functioneren. Bij ITSN is dit de basis van elke ICT-oplossing en heeft het de allerhoogste prioriteit. Daarnaast gaan wij samen met de eindgebruikers op zoek naar de meest comfortabele inrichting, waardoor er naast beschikbaarheid ook gekeken wordt naar functionaliteit.

(Re)acties

 

Door goed te luisteren en de dialoog aan te gaan (en aan te houden) met de eindgebruikers, kan ITSN werken aan het continu verbeteren van de ICT-structuur en de bijbehorende invulling van die structuur. Op die manier heeft de eindgebruiker ook daadwerkelijk een grote invloed op het geheel en dat vinden wij bij ITSN niet meer dan logisch: een perfect ingericht systeem leidt niet alleen tot een groot gebruiksgemak, maar ook tot verbeterde prestaties.

Door de reacties op de ingezette acties goed te monitoren en te gebruiken als input voor verdere fine-tuning heeft de eindgebruiker het gevoel (en het zichtbare resultaat) dat hij serieus wordt genomen en dat ‘het systeem’ er is om hem van dienst te zijn en te faciliteren in plaats van te frustreren.

Continuïteit & productiviteit

 

De complexiteit van de moderne ICT vraagt om een behoorlijke dosis kennis en kunde. ITSN begrijpt dat niet elk bedrijf deze specialisten zelf in huis heeft. Vandaar dat wij deze ICT-service volledig kunnen verzorgen voor onze opdrachtgevers. Op die manier blijft de continuïteit te allen tijde gewaarborgd, ook in zeer complexe ICT-structuren.

Deze continuïteit is een pure noodzaak om uiteindelijk over productiviteit te kunnen spreken. Door de professionals van ITSN wordt naast het zeker stellen van de continuïteit ook veel aandacht besteed aan (het verbeteren van) de productiviteit. Hiervoor hebben wij enkele uitstekende tools tot onze beschikking, die door de eindgebruikers zeker gewaardeerd worden.

Meer weten?


Geïnteresseerd in de dienstverlening van ITSN en benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf en de medewerkers kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, of een inspiratiesessie waarin we tonen hoe je effectiever kunt samenwerken in de online wereld.

Laat je gegevens achter

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.